...eVEN VOORSTELLEN...


Ik ben Liesbeth, interieurontwerpster en eigenaar van EIGEN interieur en styling advies.

 

Ik heb jaren in Zwolle gewoond en tegenwoordig woon ik samen met mijn man en twee dochters in het mooie Hattem.

 

Na jaren op andere vakgebieden met styling bezig te zijn geweest ben ik weer gaan studeren.

Ik heb de opleidingen "interieurstyling" en "binnenhuisarchitectuur" gevolgd. Van beide opleidingen heb ik een erkend diploma gehaald.

 

Begin 2017 heb ik mijn EIGEN bedrijf opgestart.

Ik doe wat ik het liefste doe; Interieurontwerpen maken en styling adviezen geven. Met mijn creativiteit en kennis help ik mensen een EIGEN thuis te geven.

 

Belangrijk in mijn ontwerpen vind ik dat de persoonlijkheid, smaken en voorkeuren van de bewoner(s) terug komen waarin zij zich kunnen vinden. Maar wél met net dat beetje extra wat je bij een EIGEN ontwerp krijgt.

 

Ik maak mijn ontwerpen speciaal op jou gericht. Of je nu een klein of groot woonprobleem hebt of wanneer je minder budget hebt. Ik pas mijn ontwerp aan jouw situatie aan. Hierdoor kan iedereen een EIGEN thuis krijgen.

 

 

 Gastenboek

Commentaren: 1
 • #1

  Belinda (dinsdag, 24 november 2020 21:55)

  Hier heeft Liesbeth alles van bedenkingen tot inkopen tot en met het inrichten gedaan
  Alles is super verlopen
  Net als op tv een dag weg en als je thuis komt is het klaar
  Dat wil toch iedereen
  Wij waren heel erg blij met haar
  Echt een aanrader�

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
 • #1

  Eline (donderdag, 09 april 2020)

  Als je eigen interieurinspiratie op is en je wilt er iets fantastisch van maken: waar begin je dan, hoe pak je het aan en wát wil je dan precies? Gelukkig kwam daar Liesbeth om de hoek kijken! Wát een verademing: Na een verhelderend en gezellig intakegesprek waarin ook de ruimte wordt opgemeten, sluit ze af met een opdracht: stuur gewoon je ideeën, plaatjes enzo de komende tijd op. Laat ook de jongens meedenken want zij gaan er uiteindelijk gebruik van maken. Zo gezegd, zo gedaan. Het advies kwam. En hoe! Zó uitgebreid, zó gedetailleerd en zó naar ons aller wens met een leuke kwinkslag! Aan alles is gedacht en de jongens kunnen niet wachten op de realisatie. We pakken het vanaf het ontwerp zelf weer op, maar ook dan blijft Liesbeth betrokken en behulpzaam. Wij zijn er heel erg blij mee. Waar wij het niet meer wisten, begon zij juist en pakte het op. Nu kunnen wij weer verder. Doelgericht. De tekeningen hangen in de ruimte die we gaan verbouwen, goed zichtbaar. Voor ons een perfecte motivatie om aan de slag te gaan �